U organizaciji Fakulteta za turizam održan kviz znanja za učenike SSŠ “Sergije Stanić”

U prostorijama Univerziteta Mediteran – Podgorica, u utorak 27.04.2021., sa početkom u 11:00h, u organizaciji Fakulteta za turizam, održao se kviz znanja za učenike SSŠ “Sergije Stanić”.

Koordinatorka događaja, saradnica u nastavi Đorđina Janković, u uvodnom dijelu poželjela je dobrodošlicu gostima, te je najavila uvodno predavanje prof. dr Silvane Đurašević, na temu “Savremene tendencije u uslužnim djelatnostima”. Učenici su pažljivo slušali zanimljivo predavanje, koje je bilo uvertira u takmičenje.

U toku takmičenja, učenici su imali priliku da znanjem osvoje vrijednu novčanu nagradu. Pitanjima o svjetskim turističkim destinacijama, svjetskim čudima i turističkim prestonicama, testirala su se njihova znanja.

Zabavnoj noti takmičenja doprinio je voditelj kviza, poznati stand up komičar Igor Šuković! Kviz, a na posletku i pobjednike, ispratile su ovacije zadovoljnih učenika i publike, koji su sa osmijehom uveličali događaj.

Kreativci koji su radili na osmišljavanju kviza, studentkinje Tereza Ljajčaj i Anastasija Vučelić, pobrinule su se za zabavni dio programa.